+

Horgászbot

Kínálatunkban megtalálhatók a pontyozó vagy bojlis botok, feeder és picker, harcsázó, match, valamint pergető horgászbotok.

Pontyozó, bojlis bot

A pontyozó vagy bojlis botok a nagyhalas horgászat kellékei. Felépítésük különbözik más horgászbotok kialakításától. Hosszabb, osztott nyéllel, nagyobb gyűrűkkel készülnek a nagy dobások elérése érdekében, erejük nagyobb az általános botokénál.

Feeder, picker bot

A feeder és picker horgászbotok a kapás és fárasztás nagyobb élményét nyújtják. Az érzékeny spiccek az apróbb, finomabb kapásokat is rendkívül látványosan jelzik, fárasztáskor a hal minden mozdulatát érezhetjük. Több méretben kaphatók, általában több spiccel kerülnek forgalomba.

Harcsázó bot

Ez a kategória a harcsa horgászatához elengedhetetlen speciális harcsázó botokat tartalmazza. Ezek a botok általában rövidebb méretekben és az átlagnál nagyobb, több száz grammos dobósúllyal készülnek, rendkívül erősek, hogy a nagyobb harcsák fárasztásának élménye és a sikeres kifogás se maradjon el.

Pergető bot

A pergető horgászat az egyik legnagyobb élményt nyújtó ragadozó halas horgászat. Ebben a kategóriában az ehhez tartozó pergető horgászbotok találhatók különböző méretekben és érzékenységgel. A pergető bot méreteit mindig a kifogni kívánt ragadozóhoz válasszuk meg.

Kapcsolat

  • 5900 Orosháza, Gizella u. 24
  • +36304813871
  • info[kukac]peca24.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.