+

Horgászorsó

Horgászorsók több kategóriában. A választékban megtalálhatók első fékes, hátsó fékes, nyeletőfékes, feeder, pergető valamint harcsázó orsók.

Elsőfékes orsó

Az első fékes orsóknál elöl a dobban van elhelyezve a fék. Szinte bármilyen horgászmódszerhez használhatók a megfelelő méretben, áttétellel és zsinórkapacitással, legyen az fenekező, feeder, úszós vagy pergető horgászat

Hátsófékes orsó

A hátsó fékes orsókat rendkívül könnyen kezelhetjük a hátsó állító gomb segítségével. Többféle horgászmódszerhez is választhatjuk ezeket az orsókat megfelelő méretben.

Nyeletőfékes orsó

A nyeletőfékes orsókon két különálló fék található, egy elöl a dobban, ahogyan az első fékes orsókon és egy hátul, ez a hátsó a nyeletőfék. A két fék között egy billenőkar segítségével tudunk váltani. A nyeletőfékre állítva várjuk a kapást, a féket teljesen kiengedve, hogy a hal ellenállás nélkül tudja húzni a zsinórt, Kapáskor a hajtókar megtekerésével vagy a billenőkar segítségével váltunk vissza a már előre beállított első fékre és kezdődhet a fárasztás. Praktikus megoldás bojlis, de más fenekező horgászathoz is.

Feeder, match orsó

A feeder orsók a békés halas horgászat során nyújtanak nagy segítséget a horgászoknak. Különlegesen kialakított emelt dobbal kerülnek forgalomba, a zsinór minél könnyebb lefutása érdekében. Első fékes, hátsó fékes és nyeletőfékes kivitelben is megtalálhatók különböző méretekben.

Pergető orsó

A pergető orsók a pergető botok és pergető horgászat szerves részét képezik. Különböző méretekben kerülnek forgalomba, általában nagyobb áttétellel mint az átlagos orsók, a csalik gyorsabb vontatásának érdekében. Méretét a pergető bot méretéhez és a kifogni kívánt ragadozóhoz igazítsuk.

Harcsázó orsó

A harcsázó orsók kimondottan a nagy halak, harcsák fárasztására, kifogására készülnek. Nagyobbak, erősebbek az átlagos orsóknál, zsinór kapacitásuk is hatalmas, hogy a vastagabb zsinórokból is akár több száz méterrel is meg tudjuk tölteni. A használni kívánt harcsázó bothoz válasszunk megfelelő méretű harcsázó orsót.

Kapcsolat

  • 5900 Orosháza, Gizella u. 24
  • +36304813871
  • info[kukac]peca24.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.