+

Horgásztáska

Ez a kategória a horgászathoz szükséges, a horgászatot kényelmesebbé tevő különböző horgásztáskákat tartalmazza. Itt megtalálható pontyozó táska, pergető táska, hátitáska valamint egyéb horgásztáska és tartó.

Pontyozó táska

Ezek a táskák a pontyozást kedvelőknek kínálnak a módszerhez praktikus és a horgászatot kényelmesebbé tevő megoldást. A pontyozó táskában minden elfér amit egy horgászat alkalmával magunkkal vinnénk.

Pergető táska

A pergető horgászmódszert kényelmesebbé, eredményesebbé tehetjük ezekkel a pergető táskákkal. Minden szükséges apróság, villantó, wobbler, körforgó és egyéb műcsali rendszerezve elfér bennük, és mindig kéznél lesz a horgászat során. Különböző méretben és kivitelben kaphatók.

Egyéb horgásztáska, tartó

Ebben a kategóriában olyan horgásztáskák és tartók találhatók, melyek hasznos kiegészítők a horgászat során. Megkönnyítik, kényelmesebbé teszik eszközeink, kellékeink rendszerezését, tárolását, szállítását. Különböző méretekben és kialakításban kerülnek forgalomba.

Kapcsolat

  • 5900 Orosháza, Gizella u. 24
  • +36304813871
  • info[kukac]peca24.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.