+

Zsinór

A különböző horgászmódszerekhez tartozó megfelelő, legalkalmasabb horgászzsinórok kategóriája. Több gyártótól, többféle méretben és színválasztékban, monofil és fonott, előke és főzsinórok, pontyozó, feeder, pergető, harcsázó és egyéb horgászathoz.

Monofil zsinór

A monofil horgászzsinór a legtöbbek által használt, legelterjedtebb horgászzsinór. Bármely horgászmódszerhez kiválóan alkalmas a megfelelően kiválasztott hosszúsággal, szakító szilárdsággal és vastagsággal.

Monofil előkezsinór

A monofil horgászzsinór a legtöbbek által használt, legelterjedtebb horgászzsinór. Bármely horgászmódszerhez kiválóan alkalmas előke zsinórnak, a megfelelően kiválasztott szakító szilárdsággal és vastagsággal.

Fonott zsinór

A fonott horgászzsinór a nevéből adódóan is több vékony szálból összefont zsinór. Kiválóan alkalmas főzsinórnak és előke zsinórnak egyaránt. Nagyon erős, nyúlása szinte nincs. Rendkívül sokrétűen használható, szinte bármelyik horgász módszerhez alkalmazható - pergetés, feeder horgászat, bojlis horgászat, harcsázás stb.

Fonott előkezsinór

A fonott horgászzsinór a nevéből adódóan is több vékony szálból összefont zsinór. Kiválóan alkalmas főzsinórnak és előke zsinórnak egyaránt. Nagyon erős, nyúlása szinte nincs. Rendkívül sokrétűen használható, szinte bármelyik horgász módszerhez alkalmazható előke zsinórként.

Feeder zsinór

Feeder horgászatra kifejlesztett kiváló minőségű zsinórok több méretben, hosszban, minden elvárásnak megfelelően, nagyon jó árban.

Match zsinór

Match horgászoknak kifejlesztett horgászzsinórok több méretben, kiváló minőségben.

Bojlis előkezsinór

Bojlis előkezsinórok több méretben és nagy szakítószilárdsággal nagyhalas horgászoknak.

Kapcsolat

  • 5900 Orosháza, Gizella u. 24
  • +36304813871
  • info[kukac]peca24.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.